ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

thumb

Απομακρυσμένος έλεγχος οικίας και επαγγελματικών χώρων με το κινητό σας: Ο Νέος Τρόπος Ζωής

Στην εποχή της ψηφιακής επανάστασης, η τεχνολογία παρέχει απίστευτες δυνατότητες που αλλάζουν τον τρόπο ζωής μας. Στην επιχείρησή μας, πιστεύουμε ότι η ασφάλεια και ο έλεγχος των χώρων σας δεν πρέπει ποτέ να εξαρτώνται από τη φυσική παρουσία σας. Εισάγουμε έναν πρωτοποριακό τρόπο λειτουργίας - τον απομακρυσμένο έλεγχο μέσω του κινητού τηλεφώνου.

 • Αισθητήρες Κίνησης εξωτερικών χώρων:
  Οι αισθητήρες παρακολουθούν κάθε κίνηση στον χώρο σας. Όταν ανιχνεύσουν κίνηση ενεργοποιούν προβολείς, συναγερμό κα και λαμβάνετε άμεση ειδοποίηση στο κινητό σας για να ελέγξετε την κατάσταση.
 • Φώτα και Προβολείς:
  Τα φώτα και οι προβολείς στον χώρο σας υπακούν στις εντολές σας. Ανάψτε ή σβήστε τα φώτα από οπουδήποτε βρίσκεστε με το κινητό σας τηλέφωνο.
 • Ηλεκτροβάνες:
  Ο έλεγχος των ηλεκτροβανών σας (π.χ. κεντρική παροχή νερού) γίνεται απλός. Ανοίξτε ή κλείστε τις ηλεκτροβάνες από απόσταση με ένα απλό άγγιγμα στο κινητό σας.
 • Παντζούρια και Ρολά:
  Η προστασία από τον ήλιο και τη θερμότητα γίνεται πιο εξειδικευμένη. Ανοίξτε ή κλείστε τα παντζούρια και τα ρολά από το κινητό σας τηλέφωνο, προσαρμόζοντας το περιβάλλον στις ανάγκες σας.
 • Μοτέρ Ύδρευσης:
  Ο έλεγχος των μοτέρ ύδρευσης σας βοηθά στην εξοικονόμηση νερού και ενέργειας. Ρυθμίστε τις λειτουργίες τους από απόσταση με ένα απλό άγγιγμα στο κινητό σας.
 • Καφετιέρα, θερμοσίφωνας και άλλες συσκευές:
  Καφές έτοιμος πριν καν φτάσετε στην κουζίνα. Με τον απομακρυσμένο έλεγχο, οι συσκευές σας προσφέρουν άνεση και πρακτικότητα στην καθημερινότητά σας.
 • Οι αισθητήρες παρακολουθούν κάθε κίνηση στον χώρο σας. Όταν ανιχνεύσουν κίνηση ενεργοποιούν προβολείς, συναγερμό κα και λαμβάνετε άμεση ειδοποίηση στο κινητό σας για να ελέγξετε την κατάσταση.
 • Τα φώτα και οι προβολείς στον χώρο σας υπακούν στις εντολές σας. Ανάψτε ή σβήστε τα φώτα από οπουδήποτε βρίσκεστε με το κινητό σας τηλέφωνο.
 • Ο έλεγχος των ηλεκτροβανών σας (π.χ. κεντρική παροχή νερού) γίνεται απλός. Ανοίξτε ή κλείστε τις ηλεκτροβάνες από απόσταση με ένα απλό άγγιγμα στο κινητό σας.
 • Η προστασία από τον ήλιο και τη θερμότητα γίνεται πιο εξειδικευμένη. Ανοίξτε ή κλείστε τα παντζούρια και τα ρολά από το κινητό σας τηλέφωνο, προσαρμόζοντας το περιβάλλον στις ανάγκες σας.
 • Ο έλεγχος των μοτέρ ύδρευσης σας βοηθά στην εξοικονόμηση νερού και ενέργειας. Ρυθμίστε τις λειτουργίες τους από απόσταση με ένα απλό άγγιγμα στο κινητό σας.
 • Καφές έτοιμος πριν καν φτάσετε στην κουζίνα. Με τον απομακρυσμένο έλεγχο, οι συσκευές σας προσφέρουν άνεση και πρακτικότητα στην καθημερινότητά σας.

Η εφαρμογή είναι συμβατή με συσκευές Android και iOS και προσφέρει εύκολη πρόσβαση και χρήση. Επενδύστε στον απομακρυσμένο έλεγχο για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο - μια επένδυση που σίγουρα αξίζει. Αφήστε την τεχνολογία να σας προσφέρει τον έλεγχο που χρειάζεστε, όπου και αν βρίσκεστε. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και ανακαλύψτε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ασφάλεια και την άνεσή σας.