ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ

thumb

Πυροσβεστικό Σύστημα για Εξωτερικούς Χώρους

Η προστασία από τη φωτιά σε εξωτερικούς χώρους αποτελεί θέμα κρίσιμης σημασίας, καθώς ο κίνδυνος εξάπλωσης της φωτιάς είναι υψηλός. Προκειμένου να διασφαλίσουμε την προσωπική ασφάλεια, την ασφάλεια των επιχειρήσεων μας και των κατοικιών μας, είναι απαραίτητη η πρόληψη και η προετοιμασία. Ένα αποτελεσματικό σύστημα προστασίας από φωτιά στους εξωτερικούς χώρους περιλαμβάνει τα εξής στοιχεία:

 • Πυροσβεστικό Συγκρότημα:
  Αυτό το σύστημα λειτουργεί ακόμα και όταν δεν υπάρχει ρεύμα στο δίκτυο. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα, καθώς εξασφαλίζει ότι το σύστημα είναι αξιόπιστο ακόμα και κατά διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.
 • Αυτόματη Ενεργοποίηση:
  Το σύστημα προστασίας μπορεί να ενεργοποιηθεί αυτόματα κατά τον εντοπισμό κινδύνου φωτιάς, χωρίς την ανάγκη παρουσίας ανθρώπου, και να ειδοποιεί άμεσα τις επιλεγμένες συσκευές (κινητό, υπολογιστής κλπ.) οπουδήποτε βρίσκεστε στον κόσμο.
 • Απομακρυσμένος Έλεγχος:
  Η δυνατότητα να ελέγχετε το σύστημα από απόσταση, χρησιμοποιώντας τις συσκευές σας (κινητό τηλέφωνο, tablet κλπ.), είναι ζωτικής σημασίας. Έτσι, μπορείτε να προβαίνετε σε απαραίτητες ενέργειες για τη διασφάλιση της προστασίας του χώρου σας.
 • Χειροκίνητος Έλεγχος:
  Εκτός από την απομακρυσμένη αυτόματη λειτουργία, υπάρχει η δυνατότητα χειροκίνητης ενεργοποίησης του συστήματος προστασίας.
 • Αυτό το σύστημα λειτουργεί ακόμα και όταν δεν υπάρχει ρεύμα στο δίκτυο. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα, καθώς εξασφαλίζει ότι το σύστημα είναι αξιόπιστο ακόμα και κατά διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.
 • Το σύστημα προστασίας μπορεί να ενεργοποιηθεί αυτόματα κατά τον εντοπισμό κινδύνου φωτιάς, χωρίς την ανάγκη παρουσίας ανθρώπου, και να ειδοποιεί άμεσα τις επιλεγμένες συσκευές (κινητό, υπολογιστής κλπ.) οπουδήποτε βρίσκεστε στον κόσμο.
 • Η δυνατότητα να ελέγχετε το σύστημα από απόσταση, χρησιμοποιώντας τις συσκευές σας (κινητό τηλέφωνο, tablet κλπ.), είναι ζωτικής σημασίας. Έτσι, μπορείτε να προβαίνετε σε απαραίτητες ενέργειες για τη διασφάλιση της προστασίας του χώρου σας.
 • Εκτός από την απομακρυσμένη αυτόματη λειτουργία, υπάρχει η δυνατότητα χειροκίνητης ενεργοποίησης του συστήματος προστασίας.